Методи Лалов: Всички акции на Гешев досега са ”биберон”

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Всички акции на Гешев досега са ”биберон”. Това каза пред телевизия Евроком бившият съдия и общински съветник от Демократична България Методи Лалов.

„Гешев е милиционер на квартално ниво. За такъв е обучаван, такъв му е личностният и професионален капацитет. Щеше да е хубаво да ни изненада приятно, но той ни изненада още по-неприятно. Очаквахме да е прост и агресивен, той се оказа още по-прост и още по-агресивен“, допълни общинският съветник.

Нелепо е забъркването на Демократична България и името на Христо Иванов с Маджо, смята Лалов. „Не намирам никакво основание да бъдат прехвърляни отношения, които има Борисов с Маджо на Христо Иванов“, допълни той.

Попитан да коментира какви може да са „тежките решения“, които премиерът Борисов ще вземе до 2-3 дни, Лалов отговори: „Не очаквам нищо смислено от този човек. Неговите бръщолевения отдавна омръзнаха на хората. Борисов е доказано компроментиран. Смислено решение би било, ако той подаде оставка“, категоричен е бившият съдия.

По думите му протестът е единен и разделение между протестиращите на лагери не се наблюдава.

„Може би има някакво желание за лидиране на протеста, но не и от страна на Демократична България. Няма нищо страшно, в това което се случва“, смята общинският съветник.

Оставете коментар: