Не бъдете безразлични! Споделете новината:

След като херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха, че се отказват от привилегиите си като членове на кралското семейство и искат да водят независим живот, Великобритания (и не само) полудя.

Едва ли някой е очаквал обаче, че двамата ще получат толкова скоростни предложения в помощ на желанието си да бъдат самостоятелни. И то не от кого да е, а точно от представители на ТВ и кино попрището.

Първи реагира известният водещ Анди Коен. Той предложи на херцогинята на Съсекс роля в „Real Housewives of Beverly Hills“. 51-годишният водещ е изпълнителен продуцент на поредицата и се пошегува с бившата актриса от „Suits“, че ще бъде добре дошло да се присъедини към риалити шоуто след новината, че тя и съпругът й принц Хари се оттеглят от висшите кралски задължения и ще разделят времето си между Великобритания и Северна Америка.

Той коментира съобщението в Instagram, направено от кралската двойка, с думите: “Отворена покана за херцогинята да се присъедини към #RHOBH.“

И това не е единственото предложение за работа. Хари и Меган, които имат 8-месечен син Арчи получиха покана и от „The Daily Show“ да участват всички заедно.

Публикацията беше придружена от импровизирана обява за работа, която гласеше:

„ВНИМАНИЕ: Ежедневното шоу с Тревър Ноа търси двама нови служители. Потенциалните кандидати трябва:

  •  Да говорят безупречен английски
  • Да бъдат много добри в махането с ръка
  • Да са присъствали на една или повече сватби, в които е имало мечове
  • Да са с повече от две години опит като членове на кралско семейство
  • Да предоставят всеки замък/имение, които притежават, на разположение за работни партита

“Ако това сте вие, моля, кандидатствайте! “

Междувременно, след като водещият Крис Уидърспун призова продуцентите на „Короната“ да „прескочат няколко десетилетия“, за да се съсредоточат върху Хари и Меган за следващата поредица, режисьорът Ава ДуВерне предложи да се намеси и да помогне.

Ейми Шумър – която на шега се сравни с Меган, когато бяха бременни по едно и също време – също се забавляваше от последните новини. Тя сподели снимка на съпруга си Крис Фишър, който я бута в инвалидна количка, и написа в Инстаграм: „Крис и аз официално се отказваме от кралските си задължения. Оценяваме вашата подкрепа.“

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.