Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Продължава издирването на мафиотски бос, който избяга от затвор с повишена сигурност на остров Сардиния. Той е от мафията „Сакра корона унита“, която е базирана в южната област Пулия, съобщи БНР.

40-годишният Марко Радуано наречен „Топката“, бос към клан от полуостров Гаргано в област Пулия, е избягал от затвора като се е спуснал с навързани чаршафи. Тази част от бягството му публикува във видео материал местното за остров Сардиния издание „Unione Sarda”. Води се разследване.

Предполагат се контакти между мафията от района на полуостров Гаргано и престъпността от Сардиния. Там е подаден максимален сигнал за тревога за откриването му.

Възможно е Радуано да е напуснал вече острова, а бягството му е определено за странно. Той има множество присъди за убийство, нарушаване на законите за носене на оръжие и други престъпления. Трябваше да остане в затвора до 2046 г.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.