Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Мария Силвестър заряза младото лъвче! Водещата имаше любовна авантюра с левента Михаил Пенев. Силвестър и младежът имаха връзка повече от две години. За това време те обиколиха куп екзотични дестинации. Двойката бе много влюбена и мнозина им предричаха брак.

Отскоро обаче Мария е била шута на младежа. Това призна самата водеща. Слуховете за раздялата им витаят от няколко месеца, ала Силвестър чак сега обяви, че с връзката ѝ с Михаил е свършено.

„Не съм обвързана. Сама съм“, призна водещата. Най-вероятната причина за краха на връзката ѝ с младока е голямата разлика във възрастта им. Михаил е цели 17 години по-млад от синеоката брюнетка.

Мария неведнъж е споделяла, че е трудно да се живее с доста по-малък от нея. „Усеща се особено, ако нямате сходни интереси за визии за бъдещето. Справям се, като взимам решения. Някои от тях се харесват, други – не“, обясни преди време Силвестър за връзката си с младока, пише „България Днес“.

Преди дни Силвестър отпразнува рождения си ден. Обичаната водеща навърши 45 години. Мария използва повода, за да направи равносметка на живота си. „За мен самата нещо се преобърна, когато станах на 40. То бе онзи момент, в който, ако имаш куража и силите, се случва най-хубавата среща – тази с жената в теб“, споделя водещата.