Не бъдете безразлични! Споделете новината:

10 награди в различни категории бяха раздадени на шоу конкурса “Песен за Варна” организиран от Красимир Недялков и PR експерта Десислав Димитров в популярно плажно заведение в морската столица.

Събитието премина при много голям интерес и много записани участници от всички възрастови групи. Елитното жури сред които бяха композитора и виртуозен пианист Нелко Коларов, легендарната певица Боряна Георгиева, организатора на събития и член на комедийната групата “Тутурутка” – Милен Минков и други изгледаха внимателно двучасовият концерт и след като определиха призьорите изпяха заедно с всички участници популярната песен “Варна” на Тутурутка.

Първа награда в конкурса взе Марешка Бардем, която създаде модерна авторска песен специално за събитието и вдигна на крака цялата публика. Песента е в характерния за Марешка стил и до месец ще бъде заснето и публикувано видео към песента което ще може да видите в YouTube канала на певицата, позната от изявите си в “Игри на волята” и в множество провокативни фотосесии за популярни български и световни списания.

Втора награда в конкурса заслужено спечели Вихрен Марков, познат като принц Вихрен, той очарова всички с нова авторска рап песен “Златна Варна”. Наградени бяха и Мария Добрева, която представи 7 авторски песни за Варна, Бриана Петрова, Габи Ганева, Кристалина Стоянова, Никол Проданова и много други.