Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Уникалният нов стил на красавицата бе забелязан от екипа на “Националните награди за мода, стил и бизнес” и Марешка Бардем бе отличена със статуетка в категория “Модна икона” този уикенд в София.

Реалити звездата освен като певица отскоро се впуска и в ново поприще тя завършва курс по моден дизайн и е оборудвала една от стайте в апартамента си като модно ателие и вече работи по създаването на нова модна колекция. Очаква се до месеци да зарадва феновете си с тоалети създадени и ушити лично от нея.

Увлечението по модата и красотата не е ново за Марешка, неотдавна тя беше пуснала онлайн бутик към магазина си във Варна със своя приятелка. Там тя предлага дрехи за всякакъв тип жени от различни възрасти. Тъй като често не открива желаните според нейните представи дрехи решава да се научи да ги прави и да реализира сама представите си за модерни дрехи и аксесоари. На церемонията на наградите, която се проведе в НДК, Марешка, бе небрежно елегантна, тя се преоблече в колата си, гримира се доста успешно сама буквално минути преди да влезе в залата тъй като пътува от Бургас, където имаше ангажимент през деня.

Часове след като беше удостоена с наградата “Модна икона” красивата чаченка застана пред обектива на Reezy Rane с уникална червена рокля на дизайнера Стоян Радичев, за да зарадва феновете си с вълнуващи модни кадри. Тъй като снимките и направиха рекорден брой харесвания в социалните мрежи, Марешка планира да направи още няколко подобни фотосесии.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.