Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Холивудският звезда Марго Роби съвсем скоро ще влезе в ново амплоа – това на майка. Медиите зад Океана потвърдиха, че австралийката очаква първото си дете от половинката си, Том Акърли.

Двамата се срещнаха още през 2013 година по време на снимките на филма Suite Française, в който тя изпълняваше главната роля, а той бе помощник режисьор и съвсем скоро обявиха връзката си. През 2016-та година и официално сключиха брак, за да дойде и вълнуващата новина от последните дни.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Margot Robbie (@margotrobbieess)

Самата тя публикува и снимки в профила си в Instagram, на които се вижда ясно бременността на 34-годишната актриса.

„Бях типичното необвързано момиче. Дори мисълта за връзки ми идваше в повече. И точно, когато си мислех, че никога няма да се случи, срещнах Том. Да, първоначално бяхме просто приятели, макар че скоро се влюбих в него. Просто не мислех, че ще отговори на чувствата ми.

В един момент реших да рискувам и нещата се случиха“, разказва тя. После допълва, че тайната на всяка една двойка в света на шоубизнеса е да не позволява на емоциите помежду им да охладнеят. И разбира се, да опита да пази отношенията си далеч от жълтата преса.

Което бе факт и при тях, тъй като едва през 2017-та година двойката за първи път се появи официално заедно на червения килим и то година след сватбата им.

By Алекс Барутчиев

Стажант редактор в Novinarnik.BG Алекс започва първата си работа като стажант редактор в Novinarnik.BG през юли 2024-та година и работи под строгото наблюдение на главния редактор на уеб сайта – Дамян Иванов Имейл за контакт с Алекс - [email protected] За нас / ABOUT US