Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Херцогинята на Кеймбридж разкри, че малкият ѝ син вече говори. Кейт сподели радостната новина по време на посещение във фермата в Бъкингамшир, където помогна на деца и техните родители да изберат подходящата елха за своя дом.

Причината за откровението беше породена от едно от децата, което вдига ръка с думите към Кейт: “Аз,аз,аз”. Това мигновено припомня на херцогинята за първите думи на принц Луис.

Кейт погали момиченцето по бузата, казвайки:

„Напомняш ми на малкия ми Луис. Той постоянно повтаря: „ Аз, аз, аз “. И той като теб иска да ходи с мен навсякъде! ”

По време на разходката Кейт споделя с децата под каква елха принц Джордж, принцеса Шарлот и малкия Луис намират своите подаръците.

37-годишната Кейт помогна на децата по повод благотворителната акция Family Action, на която е патрон. А реакциите след нейното участие в събитието бяха много положителни.

„Беше фантастична с децата!”, каза собственикът на фермата Роджър Брил.

След като помогна при избора на коледна елха на няколко семейства, херцогинята и посетителите се преместиха във фермата, за да си приготвят топъл шоколад.

Посещението на Кейт идва малко след като бе обявено, че тя е патрон на Family Action – роля, която наследява от 93-годишната кралица.

Елизабет II е лице на благотворителната организация от 65 години.

Организацията е основана през 1869 г., а целта ѝ е да помага на семействата в трудност.

Family Action помага на семейства, които имат финансови и социални трудности. Организацията се се бори срещу домашното насилие и употребата на наркотици.

Основната им работа е с уязвими групи или с хора в неравностойно положение – нещо, което е в тясно съответствие с работата на херцогинята на Кеймбридж.

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.