Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Десислава Мангърова има нужда от подкрепата на хора с добри сърца. Диагностицирана с много рядък синдром, тя има спешна нужда от лекарства, които са на стойност, непосилна за нея и семейството й.

Ето какъв призив отправят близките ѝ към всички, имащи желанието и възможността да помогнат:

/Публикуваме текста без редакторска намеса/
„Мили хора, до скоро Деси беше една здрава жена с обичайните за една съпруга и майка ежедневни задължения. На 10.03.23г. усеща леко изтръпване на краката, на прибиране от работа пада и осъзнава,че не може да си ги движи. Постъпва незабавно в болница, в процес на направени изследвания, беше установено, че има отключен много рядък Синдром (Синдром на Guillain – Barre’, възходящ тип Landry), прогресиращ много бързо. На 12.03.23г. Деси бе парализирана изцяло, има затруднено дишане и се наложи да бъде интубирана.

Деси има СПЕШНА нужда от биологични лекарства(човешки имуноглобулин), необходими за спирането на прогреса на болестта. Средствата които са необходими за нейното лечение са на стойност 80 000 лв., която сума е непосилна за Деси и нейното семейство. Всяка минута за Деси е важна, за да сбъдне мечтата си, а именно да бъде отново до детето си! Благодаря ви предварително за подкрепата и отделеното време! Нека помогнем на Деси!” Всеки, който желае, може да помогне на Десислава ТУК

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.