Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Ивелина, майката на 18-годишното обезобразено с макетен нож 18-годишно момиче, допуска, че случаят е опит за убийство, предават от БНР.

„Допускам като възможна хипотеза, не утвърждавам. Каква е причината за това да ме навежда на тази мисъл, няма да коментирам на този етап“, е мнението на майката, която за първи път разказа пред Радио Стара Загора за случая, станал на 26 юни.

„Няма да спрем до тук, продължаваме, докато получим промяна-промяна в законите, в налагането на по-тежки наказания. Когато има посегателство над човек искам да няма леки присъди, пробация. Нека да има промяна и тежки наказания за всеки, който дръзва да посегне над живота на друго човешко същество.

Благодаря на всички, които се застъпиха за нас и за справедливостта. Чувствам се доволна от развитието на нещата и ще присъствам на мирното шествие в Стара Загора“.

Ива споделя, че дъщеря й все още е в пълен шок, емоционалните й щети са огромни.

„С нея работят психолози, ще бъде трудно и дълго, надяваме се да има резултат, но към момента няма такъв. Засега тя е затворник в самата себе си, в собствения си кошмар“.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.