Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Травмирана е, работим с психолог. Това каза пред медиите майката на обезобразеното 18-годишно момиче от Стара Загора, предаде репортер на „Фокус“. Тя уточни, че дъщеря й избягва информацията по случая, която излиза по медиите и „прелиства“ каналите.

„Дъщеря ми знае за подкрепата, която има към нея, но е безмълвна. Няма реакция. Аз като майка и като гражданин няма да се откажа. Искам телесните повреди по нея да бъдат квалифицирани така, както трябва да бъдат квалифицирани“, каза майката.

До нея за морална подкрепа беше и Моника Маринова, която е председател на Сдружение на Тарловите пациенти в България – Лечение без граници. На протеста присъства и Ивайла Бакалова, която също се изказа против насилието.

Припомняме, че именно Моника Маринова е жената, заплашена в социалните мрежи заради позицията й по случая с нарязаното 18-годишно момиче от Стара Загора.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.