Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Искам полицая да застане пред мен и да ми каже как и кой му позволи да ми застреля детето като куче, каза тя

„Никой не ни е дал никакво обяснение.“ Това каза Теодора Георгиева, майката на простреляния 18-годишен младеж от полицай след гонка в София.

„Много ми е трудно. Никой не ни е дал никакво обяснение от сутринта какво се случва с детето ми. Нищо не знам. Чета от интернет“, сподели майката на простреляния 18-годишен Светльо, предава Bulgaria ON AIR.

Тя разказа, че последно се е чула с момчето вчера в 18:00 ч. „Каза ми „Мамо, аз съм добре. Каквото и да става винаги ще те обичам“. Не знам къде е ходил, не знам какво е правил. В Районното ми каза, че е жив и задържан. Когато отидох и видях 20 полицая с наведени глави, ми беше ясно, че детето ми не е живо. Няма как да откарат детето ми в рамките на 15 минути от „Токуда“ до Съдебна медицина. Той е починал вероятно на път за „Токуда“ и е пренесен рано сутринта в Съдебна медицина. Никой не ми даде обяснение какво се случва от детето ми. Вместо да му правя бал догодина, аз ще го погребвам. Искам полицая да застане пред мен и да ми каже как и кой му позволи да ми застреля детето като куче“, настоя майката.

Едно от момчетата, което беше задържано в дома си разказа своята версия за случая.

„Бяхме се видели с едни момичета. Стояхме до един блок. Полицията мина, започнахме да бягаме и започнаха да стрелят. Стреляха четири-пет пъти. Хванаха Гошо, а Светльо го застреляха в крака и рамото, вуйчо падна на земята. Аз избягах“, каза той.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.