Не бъдете безразлични! Споделете новината:

„Моля Ви не спирайте протеста, за да има промяна на закона за движение по пътищата и да няма други погубени животи!“, това написа майката на загинала Ани във фейсбук.

Ани и приятелят й Явор бяха пометени на пешеходна пътека на бул. „Сливница“ в нощта срещу понеделник. Шофьорът е 18-годишният Адриан Антонов с два месеца и половина стаж зад волана.

„В памет на Ани и Явор! „Ние живеем, за да правим добро на другите хора. Аз например, живея само заради това. А другите хора, интересно те за какво живеят?“ /Пипи Дългото чорапче – Астрид Линдгрен/ Този цитат описва Ани и Явор най-добре! Мили хора, благодарим Ви за подкрепата, благодарим, че показвате почит в памет на децата ни! Нямаме сили да слезнем при Вас, но ви благодарим от сърце и душа“, написа още Десислава Малчева в социалната мрежа.

В сряда се гледаше мярката на 18-годишния Адриан в съда. Предварителната експертиза сочи, че той е карал с около 100 км/ч.

Сестрата на загиналото момиче разказа, че Явор бил детската любов на Ани. Тя живеела във Франция, но когато се върнала през 2020 г. заради пандемията, решила да остане в България при Явор. Двамата готвели сватба.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.