Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Майката на Жоро Джевизов – Плъха Златка днес остана разочарована от развоя на делото срещу убиеца на сина ѝ – д-р Иван Димитров.

Медикът днес не се яви за рестарта на делото срещу него поради здравословни причини. Това провокира и остър коментар от Златка Атанасова.

„Защо не идва на делото? Той може да е избягал! Трябва полицаите да го връзват и да дойде. Не знае ли, че има дело? Болен бил, операция имал – чуди се как да се измъкне. Не знак какво става тука“, възмути се майката на Плъха след отлагането на делото заради отсъствието на доктора.

„Очаквам хем да плаща за децата, хем да отива в затвора и то до живот. Синът ми беше на 28 години. Каквото и да е направил, не трябваше да го убият. Ще гледа ли сега доктора децата? Не иска да плаща, нито да отива в затвора. Сигурно дава пари някъде, може да е мафия – бяга и никой не го закача. Защо се подиграва с държавата? Много голям гръб има. Може някъде и него да утрепят, че и дело да няма вече“, каза Златка.

Делото бе отложено за 23 юли.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК