Не бъдете безразлични! Споделете новината:

„В момента отношенията ми със Слави Трифонов са нормални. Преди време се стигна до разрив с него заради една глупост.“, сподели продуцентът и режисьор Магърдич Халваджиян в подкаста на Владимир Памуков и Красимир Минев „Код спорт“.

„Слави реши, че умишлено съм направил предаването с дуети „Великолепната шесторка“ през 2008 г., защото той по това време подготвяше първото си предаване извън bTV за нова телевизия – „Пей с мен“. Той ми беше разказал за това предаване. Искаше Димитър Рачков за водещ, а той пък по това време водеше „Господари на ефира“. Аз му казах ОК, но той пък трябва да ми даде Краси Радков. Слави ми каза, че няма как да го направи и размяната на водещи отпадна. Тогава той ми разказа идеята на предаването – известни лица да пеят с деца“, обяснява продуцентът за двете предавания, които така или иначе отпаднаха от програмата на bTV и NOVA впоследствие.

„След това от bTV ми се обадиха за благотворително шоу „Великолепната шесторка“. Те бяха купили формата от някаква естонска телевизия. Попитаха ме дали мога да го направя на предаване и аз се съгласих. Слави реши, че съм му откраднал идеята за предаването за дуети, за да направя „Великолепната шесторка“. А то не беше нищо подобно. Тогава му звънях и той не ми вдигна. Обадих се на Евгени Димитров – Маестрото, който ми каза, че Слави ми е много сърдит.“, спомня си за случая Магърдич.

„Слави си е много мнителен по природа. Когато не вдигна на втория път, когато му звънях, тогава вече побеснях. Изтрих си телефона му от указателя ми и приключихме в следващите 12 години. Ако се бяхме чули тогава, щях да му обясня, че всичко е в неговите фантазии. Но и двамата пък сме инати“, допълни Халваджиян.