Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Може и да не стана победителка в романтичното риалити “ Ергенът „, но Магдалена Томова определено е за завиждане! Оказа се, че атрактивната блондинка, която бе изоставена буквално на финала от Алек Младенов, продължава да се радва на щедри подаръци от богатия си любовник , за чието съществуване се разбра още по време на предаването.

Сега 35-годишната управителка на ресторант се похвали с чисто нов супер луксозен джип Мерцедес за близо 1 милион лева – поредния щедър дар от неизвестния господин, за когото се шушука, че е доста по-възрастен от нея.

Провалената финалистка от „Ергенът“ бе изненада от тайнствен любовник с грандиозния подарък по особено романтичен начин. Маги публикува видео, в което скъпарското возило я чака в червена панделка и балони във формата на сърце.

А вътре върху кожения салон я посрещна огромен букет с рози, декорирани с буквата „М“.

Във видеото отлъчената от Алек Младенов мома не може да скрие емоциите си, породени от лъскавия подарък, а последователите й я заливат с въпроси кой е мистериозният и щедър любовник.

Едно е сигурно – не е мамин Сашко. Източници на Intrigi.bg разкриха, че от доста време насам Маги излиза със заможен бизнесмен, значително по-възрастен от нея. Красавицата е влюбена и щастлива, а злите езици мълвят, че връзката й е още отпреди да се запише за участие в „Ергенът“.

„Love is… worth the wait! Момичета, не се отказвайте!“ – „Любовта си струва чакането“, написа Магдалена тези дни в Инстаграм, намеквайки, че най-сетне е открила принца на бял кон. Или по-скоро – на черен Мерцедес…

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК