Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Всички, които гледат четвъртия сезон на „Игри на волята“ знаят, че Мирела и Лефтеров са бивши гаджета, които са се разделили около не повече от година преди предаването. Наблюдават се искри между двамата във всички смисли на думата, пише sofialive.bg.

Когато Мирела се обединява в женска коалиция с Ралица и Джаферович, Лефтеров веднага скача и решава да поговори с нея за това да не бъде толкова наивна, защото ако е, тя ще бъде следващата номинирана.

От този разговор разбрахме, че двамата не са си безразлични. Той я защитава, въпреки че не са заедно, а тя дори се разплака, защото очакваше от него по-топло отношение, а той стана и си тръгна след казаното.

В рекламата за следващия епизод обаче се прокрадва причина да мислим, че се заражда любовен триъгълник. Валери, също от племето на Безстрашните, сякаш намеква на Мирела, че има чувства към нея, а след това леко я потупва по дупето, за да го изчисти, а тя му благодари.

Бърза проверка на профилите на двамата в Инстаграм разкрива, че след предаване те отново са в обща компания, а на много от снимките дори са един до друг и демонстрират интересна близост.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Iliyan Tsvetkov (@itsvetkovv)

Сега се заражда и въпроса „Къде е Лефтеров и какво става с него?“. Той също е на снимките, но в страни от Мирела, което може да ни говори само едно – двамата окончателно са се разделили, Мирела и Валери може би са заедно, а Лефтеров няма против връзката им.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @mirellailievaa