fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Помните ли Симеон от „Игри на волята“? Той стигна до финала на предишния сезон, но Андреа го победи. Това беше човекът, който оцелява дълго време на самотния остров, а компания му правеше неговият сокол, пише vbox7.com.

След края на „Игри на волята“ Симеон имаше няколко връзки. Всъщност още преди излъчването на шоуто той се раздели с дългогодишната си приятелка, а след това последваха различни връзки.

Е, изглежда Симеон е намерил правилната жена до себе си и двамата вече очакват бебе! С новината се похвали именно той, публикувайки тези арт снимки:

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Simeon Stankovich (@simeon_stankovich)

„Пазихме го в тайна“, пише на английски Симеон, а честитки отдолу получава от Елица и Лефтеров от последния сезон на „Игри на волята“, както и от много други риалити герои. В стори е споделил снимките по-горе, като е сложил и стикер, от който става ясно, че ще става баща на момиче.

Коя е жената до Симеон, не е ясно. За първи път тя се появява в профила му в Instagram през септември миналата година. Съдейки по големия ѝ корем обаче, още на септемврийските снимки тя вече е била бременна.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.