Не бъдете безразлични! Споделете новината:

„Никога не съм се крил. Бях си вкъщи през цялото време. После полицията се усетиха, че е лъжа като отидох до тях да се изясним какво се случва“. Това написа синът на Софи Маринова Лоренцо в инстаграма си.

Изпълнителят беше обявен за общодържавно издирване, след като на 21 септември на КПП Русокастро е задържан джип с 9 нелегални мигранти, шофиран от 24-годишния Иван С. от София. При първоначалните разпити Иван споменал, че Лоренцо му дал колата и му обещал пари. Пред разследващите младежът отрекъл да има нещо общо с това.

„Всеки, който ме познава знае, че съм достатъчно интелигентен и възпитан да НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С НЕЗАКОННИ ДЕЙНОСТИ“, пише още той.

Много от феновете му го попитаха заради обвиненията в трафик на мигранти. Лоренцо отрече да е бил замесен в нещо подобно в поредица от сторита. „Най-просто казано ЛЪЖИ“, пише той, „Никога не съм се крил. Бях си вкъщи през цялото време. После полицията се усетиха, че е лъжа като отидох до тях да се изясним какво се случва.“

Част от почитателите му го подкрепиха. „Ти си номер едно и никога не би се занимавал с такива неща“, гласи един от коментарите.