Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Личният пиар на премиера Бойко Борисов Севделина Арнаудова напуска Министерския съвет. Арнаудова се връща на работа в ГЕРБ, защото партията започна подготовка за предстоящите избори. Междувременно премиерът Бойко Борисов свика извънредно заседание на актива на ГЕРБ в „София тех парк“.

Коя е Севделина Арнаудова?

До момента тя е личен пиар на министър-председателя. Преди пет години той дори лично присъства на сватбата ѝ с Делян Димитров (член на Управителния съвет на „Булгартрансгаз“), който от своя страна е племенник на дългогодишния депутат Марио Тагарински.

Преди да заеме сегашния си пост, Севделина беше пиар на ГЕРБ, като с Борисов работят заедно още от създаването на партията. Тя често дори е била спрягана за един от най-доверените му хора.

Севделина винаги е до Борисов при неговите медийни изяви и е в пряка връзка с медиите. Стана известна и с прозвището „СевдаТВ“, тъй като при всяка обиколка на премиера из България седи на задната седалка на джипа и излъчва на живо от телефона си.

Наскоро името на Арнаудова се забърка в конфликта между Борисов и бившия хазартен бос Васил Божков. В скандала стана ясно, че баща й е бил служител на Божков, а той намекна, че тя е посещавала офиса му и е извършвала „инкасови“ услуги в кеш. Тя пък отвърна с обвинения, че поведението на Божков „не е мъжко“, че е искал други работи от нея, но не ги е получил.

Името ѝ попадна и в поредица от медийни публикации за имотни сделки. Оказа се, че тя и съпругът й за четири години – от 2015 до 2019 г., са се сдобили с луксозен апартамент и гараж и със скъп имот в Бистрица. За покупките са използвани кредити, които са погасени учудващо бързо. Арнаудова обясни това с дарения от майка си.

 

Източник: topnovini.bg

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК