Не бъдете безразлични! Споделете новината:

След политическите катаклизми, на които сме свидетели в последните дни, думата реши да вземе съпругата на премиера Кирил Петков , Линда Маккензи-Петкова . Тя направи кратък коментар в социалните мрежи на политическата обстановка у нас, като изказа благодарност за подкрепата към съмишлениците на съпруга й и дори направи вметка за… химическото чистене!

Ето какво пише във Фейсбук премиершата:

„Вчера беше трудно. Загубихме ключов член на нашия отбор. Удар по нашия морал и увереност. Кирил напусна парламента пребит и си мислеше „Защо го правя?“ Но какво се случи? За негова изненада той видя всичките ви лица на площада!

Огромна тълпа от вас излязоха, за да покажат подкрепата си и мога да ви кажа от първа ръка как помогна – да види известна признателност за всичките им усилия, той се прибра у дома целият с голяма усмивка на лицето си, като ми каза, че това беше напомняне защо той беше там – за всички вас, нас и за нашите деца.

Също така е напомняне, че всички играем важна роля, да излезем на площада, да гласуваме или за мен да взема химическото чистене. Просто исках всички да знаете колко много той оцени подкрепата ви вчера! Благодаря ви!“