Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Великата Лили Иванова отново демонстрира футболните си пристрастия. Примата на родната естрада помогна в тежък момент на любимия си „Левски“, пише 24 часа.

Примата на българската естрада се включи в призива на мажоритарния собственик на столичани Наско Сираков и дари 1000 лв., които ще влязат директно в сметката на НАП. Както е известно, „сините“ имат дълг в размер на 11,8 млн. лв. към приходната агенция. А босът на „Герена“ преди седмици призова всички левскари да дарят, колкото могат.

За делото на Лили Иванова разкри съпругата на Наско Сираков Илияна Раева. Тя прикачи платежното, на което ясно се вижда сумата, както и основанието за превода, което гласи: „За „Левски“ – отбора на народа“, е написала Иванова.

След като преди време самата Лили Иванова призна, че симпатизира на футболния „Левски“, от клуба й изпратиха специална фланелка с нейното име и №1, заедно с левскарско шалче.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.