Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Турският Брад Пит – Къванч Татлъту стана баща на момченце! Синът на актьора се е родил на 15 април в Истанбул и носи името Курт Ефе. Бебето на 38-годишния Татлъту и на 45-годишната му съпруга – модната експертка Башак Дизер е първо и за двамата. Очакваше се Башак да роди в края на април, но бебето се е появило малко по-рано. Според турските медии детето на двойката било русо, като баща си, пише Tialoto.

Самата Дизер отпразнува своя рожден ден на 14 април, а ден по-късно е станала майка и така се е сдобила с най-хубавия подарък в живота си. Къванч и Башак са издали, че са кръстили детето си Курт, защото любовната им връзка е започнала по време на снимките на телевизионния сериал от 2014-та „Курт Сеит“.

Къванч обяви раждането на момченцето си в Twitter, като написа: „Взехме здравия Курт Ефе в ръцете си, благодаря. Щастието е неописуемо. Башак и аз много ви благодарим за всичките ви добри и красиви пожелания.“

Татлъту и стилистката по професия Дизер се ожениха в Париж през 2016 г. През последните няколко години в турските медии непрекъснато се спекулираше, че двойката има проблеми със зачеването на дете. По време на пандемията актьорът и стилистката заживяха в турския курорт Бодрум, където Дизер изкара и бременността си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Kıvanç Tatlıtuğ (@kivanctatlitug)

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК