Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Криско има сериозен повод да почерпи, защото вече е горд собстеник на луксозен нов имот в затворен комплекс, който се намира в непосредствена близост до монумента „Камбаните“.

Домът на рапъра, неговата половинка Цвети и двете им деца е на стойност над един милион лева и всъщност е не един, а цели три апартамента. Криско е изкупил цял етаж от жилищна кооперация, за да има достатъчно място да живее комфортно, необезпокояван от любопитни съседи.

Любопитна подробност е, че доскоро Криско живееше в същия този луксозен комплекс, в не по-малко луксозна къща, която обаче решава да продаде, за да си купи огромна площ от над 200 кв. м в кооперация.

Пред съседи красивата Цвети подробно е обяснила мотивите си – къщата се оказва много трудна за поддръжка, а в комплекса също има осигурени удобства като 24-часова охрана и видеонаблюдение. Случаен човек не може да припари до кооперацията, а тя разполага с огромен двор и частен басейн. Така наследниците на рапъра могат да си играят с други богаташки деца.

Втората бременност на Цвети е основна причина Криско да започне търсене на имот в спокоен район. Първоначално с Цвети много харесали луксозната къща, но след като поживели известно време в нея, променят решението. Тъй като кварталът им харесва, решават да не търсят друго място далеч, а да купят възможно най-много жилищна площ, но да не се занимават с цялостна поддръжка на имота.

Преди това Криско живееше под наем в комплекс „Цариградски“ в квартал „Дружба“. Напористата Цвети сама е проучила къде ще бъде най-удобно за младото семейство. Допълнително хубави думи за мястото казало и семейство на Маги и Кремена Халваджиян, които притежават най-скъпия имот в комплекса.

Музикалният продуцент притежава и апартамент на морето в близост до курорта Слънчев бряг. Там семейството отсяда през лятото.

 

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.