Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Крисия Тодорова за мнозина е все още онова чаровно и уникално талантливо дете от „Шоуто на Слави“. Да, но тя отдавна вече не е дете, а тийнейджър или по-правилно – красива млада дама.

Неведнъж сме ви показвали снимки на порасналата Крисия и безспорно талантът ѝ е допълнен с подобаваща доза красота.

Сега обаче шармантната певица реши да покаже освен супер глас и супер тяло! Талантливата разградчанка, която в началото на месец юни навърши 16 години, реши да действа като какичките и сащиса последователите си в Инстаграм със снимка, на която позира по бански .

“Green summer”, гласи текстът към кадъра, под който не спират да валят лайкове и коментари. Доскоро Крисия се отличаваше от повечето момичета на нейните години и не прекаляваше нито с гримовете, нито провокираше с облекло. Явно обаче е решила да промени нещата и да покаже, че вече е пораснала. Което определено е голяма изненада за голяма част от почитателите й.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК