Кралски развод: Първородният внук на Елизабет II се разделя със съпругата си Отъм след 12 години брак

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Най-големият внук на кралица Елизабет Втора – Питър Филипс, се разделя със съпругата си Отъм след 12 години брак, съобщи „Дейли мейл“.

Близки на Отъм твърдят, че подобно на Меган Маркъл тя иска да се върне в Канада. Има спекулации, че решението на принц Хари и Меган да напуснат задълженията си към короната и да изберат по-усамотен живот може да е повлияло за разпадането на брака на Питър и Отъм.

Питър Филипс, който е син на дъщерята на кралицата – принцеса Ана, не очаквал подобно искане от съпругата си. Той бил шокиран, а кралицата била разочарована.

Питър и Отъм имат две деца – Савана на 9 години и Айла на 7. Отъм е бивша пиарка, родена в Монреал. Запознала се с Питър Филипс по време на състезание от Формула 1 в града.

Двойката предизвика критики, след като продаде снимките от сватбата си през 2008 г. на списание, за което се предполага, че са взели 500 000 лири.

Преди сватбата Отъм се отказа от католическата вяра, защото в противен случай Питър щеше да загуби правото си на наследник на британския трон.

Оставете коментар: