Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Неизвестни лица са разбили джипа на народния представител от БСП Георги Вергиев, който влезе на мястото на Славчо Велков в този парламент. Возилото е било паркирано на тротоара пред дома на депутата в септемврийското село Бошуля, откъдето той е родом.

Според очевидци преди посегателството там се навъртали две момчета, облечени в тъмни суитчъри. Неизвестните са разбили прозореца на колата и са измъкнали оттам чанта с документи и пари.

Грабежът е станал към 19,30 ч. в сряда на централната улица в Бошуля, която по принцип е много оживена, тъй като оттук минава пътят за градовете Ветрен и Септември и селата Карабунар, Виноградец и оттам към автомагистрала „ Тракия“ за София.

Три патрулки са пристигнали веднага след като бил подаден сигнал за случилото се. Разпитани са пет човека, които по това време са минавали по улицата. Образувано е дознание. Георги Вергиев е свързан с бизнес за производство на хляб в предприятие в Септември и на последните избори за Народно събрание бе в листата на Коалиция „ БСП за България“ от гражданската квота.