Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Туристическите оператори съобщиха, колко струва 7-дневна почивка в Испания през летния сезон. За тези, които все още не са планирали нищо, казваме общата цена за 2 души в красива Испания. И така, всички подробности в редовете по-долу.

Колко ви струва 7-дневен престой в Испания
За тези, които все още не са планирали почивката си това лято, решение може да бъде Испания. Тя предлага забавления и може да бъде успешна дестинация за тези, които искат да се насладят на плажа и слънцето.

Така 7-дневна почивка в Испания за двама, общо със самолетни билети около 500 евро, настаняване и храна, трябва да имате на разположение около 1000 евро.

Кадис, дестинация за тези, които искат да отидат на плажа
Ако искате да отидете на плажа, Кадис може да бъде идеалната дестинация. Тук можете да се насладите на златен пясък на разстояние от около шест километра. Друга дестинация може да е Playa de Bolnia, Тарифа, която се намира в южната част на Испания, на 20 километра от града.

Това е сред най-красивите дестинации за почивка тази година. Друго предложение е плаж Катедралес, Рибадео, който се намира в северната част на Испания, но тук не се наслаждавате на фин пясък, а на скалите, които на практика са плажът на океана.

Катедралата Саграда Фамилия, туристическа атракция, която не бива да пропускате, когато сте в Испания
Много туристи посещават и катедралата Саграда Фамилия. Тя е истинско произведение на изкуството, съчетано между стиловете готика и ар нуво. Освен това можете да посетите Ибиса, където можете да се забавлявате. Това е един от най-посещаваните острови от туристите от цял ​​свят. Намира се край бреговете на Испания. Тук винаги можете да се изправите лице в лице със знаменитости от киното, спорта… и т.н.

Испания е дестинация, която си струва да обмислите не само това лято, но и всеки летен сезон. Тук можете да релаксирате и да се забавлявате. Това е така, защото има много туристически атракции, освен плажовете, които вече са влезли в списъка на най-зрелищните в света.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК