Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Има хора, които искат да печелят от паниката на хората, които се редят на бензиностанциите и те им вдигат цените

„Шепа провокатори се опитват да внесат разделение и омраза в обществото на националния ни празник“, заяви премиерът Кирил Петков на връх Шипка, където се качи, за да почете паметта на падналите за освобождението. Там Петков беше освиркан от част от присъстващите, към него полетя и снежна топка.

Във връзка с изказвания, включително в социалните мрежи, на посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова Кирил Петков каза, че всички чужди граждани, които работят срещу интересите на България ще бъдат отзовани, съобщи БНР.

Премиерът каза още, че паниката по бензиностанциите се подклажда от определени хора:

„Има няколко типа хора, които в момента искат да има паника. Има хора, които искат да печелят от паниката на хората, които се редят на бензиностанциите и те им вдигат цените. Има хора, които го използват за политически цели в момента и се опитват да разклатят правителството, защото знаят между другото, че тяхното време свършва“.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК