Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Журналистът Мартин Карбовски, който в началото на годината стана на 52 години, заяви, че не страда за телевизията. В момента той се изявява само в интернет пространството, но е категоричен, че всеки репортер трябва от време на време да напуска медията, в която работи, за да не забравя за живия живот. Това прави в момента и той, пише burgas24.bg.

Карбовски е категоричен, че не скандалът с Мегз дизайнерката  го е изхвърлил от bTV. Предаването му „Втори план“ спря през 2021 г. въпреки солидните рейтинги, които набираше. Карбовски и днес се придържа към официалната версия, че договорът му с медията е изтекъл, но според слуховете основната причина за отстраняването на журналиста е свързана със секс обвиненията, които отправи тогава доста публично Миглена Каканашева – Мегз.

Дизайнерката от Раковски смело обвини Карбовски, че я изнудвал за сексуални услуги, за да продължи да участва в предаването му. „Ще кажа още нещо – този човек, който всяка седмица говори в ефир за морал, е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран. Има и други момичета, които са пострадали от него“, завърши Каканашева шокиращото си признание.

Тя се закани да съди водещия, той пък намекна, че Мегз има психически отклонения и също заплаши, че ще я подведе под съдебна отговорност. И двамата обаче така и не се видяха в съдебна зала, а днес в едно от редките си интервюта Мартин обясни, че договорът му не бил продължен, защото bTV нямали нужда преди изборите от хората, които той показвал – бедни и нещастни.