Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Капитанът на Локо София напусна „Фермата“ след като месеци наред рушеше мира в стопанството, пренебрегваше правилата и се държеше агресивно с останалите участници. Баскетболистът Радо си тръгна от риалитито по свое желание в момента, в който разбра, че конкурентите му се канят да гласуват единодушно за изгонването му.

До последно спортистът се пазари с тях да го оставят в предаването, за да се „поправи“. „Ако ме изгоните, край с мен! Ще остана без работа, а майка ми ще се срамува от мен!“, опита се да предизвика съчувствие той, а арогантното си поведение в последните месеци обясни с факта, че му е направена магия, пише show.blitz.bg.

Останалите участници обаче не се трогнаха от тези манипулации. „Мислех, че Радо е добър човек, но сега виждам в него един лъжец“, заяви докаминята Аксения.

„Притеснявам се за психиката му и искам да излезе, защото има нужда от професионална помощ“, допълни хандбалистката Камелия. Най-големите приятели на Радо встопанството – строителят Калин и агрономът Иван, също се разочароваха от него и спряха да го защитават.

За да запази достойнството си, спортистът сам си събра багажа и хлопна дървената порта зад гърба си.

 

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК