fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

„Това беше една моя много голяма лична битка в продължение на 15 години. Мога спокойно да кажа, че съм преживяла всичко, опитах всичко, дадох максимума от себе си, имаше моменти, в които много страдах физически, психически дори още повече. Беше свързано с много загуби, надежди, болка, радости за кратко, доста разочарования, да се намразя и завиждам. Изпитах може би цялата палитра от емоции, които човек е способен да изпита, но не се отказах“ – това сподели певицата Камелия, която през 2023 г. стана майка за първи път.

Щастливата новина тя сподели на Великден, като публикува снимки на сина си Баян. Тя обясни, че около 150 000 двойки в България имат трудности да станат родители.

„Проблемът е, че понякога жената има сериозен проблем с друго заболяване, което е излекувала, но е премахнат детеродният орган. Тогава става още по-голям проблем, защото тя има генетичен материал, но вече няма физическата способност да стане майка“, обясни певицата в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Демографията е най-големият ни проблем, обясни тя и призова за законодателни промени, за да се улесни помощта за семейства с репродуктивни проблеми, както е в съседните ни страни.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.