Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Българска следа в Холивуд. Актрисата Доротея Толева участва с Том Круз в „Мисията невъзможна: Пълна разплата – част първа“.

„Всичко тръгна от едно прослушване. Моят агент в Лондон се обади и каза, че трябва да участвам в един кастинг, и ще ми изпрати текст, който трябва да науча“, разказа Толева в студиото на „Събуди се“.

По думите ѝ тя е трябвало да научи за 4 часа текста на български език, на английски с американски акцент, на руски език, на английски с руски акцент и на английски с български акцент. „Честно казано, аз дори не разбрах, че става въпрос за „Мисията невъзможна“. Когато дамата, кастинг-режисьорката, която ми звънна за прослушването, обясни набързо каква голяма трудност било за продукцията да завърши снимките във Венеция и използва думите „мисията невъзможна“. Аз реших че това е метафора. Но три дни по-късно получих имейл с потвърждение и тогава разбрах, че става дума за филма“, заяви тя.

Актрисата разказа и подробности за работата си с Том Круз.

Целия разговор гледайте във видеото:

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.