Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Каванч Татлату е сринат след убийствения трус в Турция, което отне живота на десетки хиляди хора.

Той е загубил много приятели.

От началото на трагедията актьорът не спира да помага на хората, като участва в акции за помощ на пострадалите.

„Сърцето ми никога не е било физически наранявано толкова много през живота ми“, каза той в предаване за събиране на помощи, а болката в очите му не можеше да бъде скрита.

Най-голямото земетресение от миналия век насам остави дълбоки рани в сърцето на Турция.

Всички телевизионни канали се обединяват за помощ.

Програмата за подпомагане, която ще бъде организирана за лекуване на раните от земетресението, обединява всички телевизионни канали.

За гражданите, които са преживели опустошителните последици от земетресенията, засегнали Кахраманмараш и Хатай, Адияман, Газиантеп, Адана, Османие, Малатия, Диарбекир, Шанлиурфа и Килис, предаването на живо се излъчва по всички канали едновременно, където Турция ще бъде едно сърце.

Изкуството в съвместното предаване ще бъде модерирано от Nihat Hatipoğlu, Pelin Çift, Çağla Şikel, Tümer Doğru, Nazlı Çelik, Acun Ilıcalı, Deniz Bayramoğlu, Didem Arslan Yılmaz, Водещи имена от света на бизнеса и спорта ще подкрепят пострадалите от земетресението. Даренията, събрани от лицата на популярните телевизионни сериали и програми в помощната кампания „Турция едно сърце“, ще бъдат дарени на спасителните отряди и за подпомагане на хората.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.