Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Украинската примабалерина Валерия Яроцкая избра УМБАЛ „Дева Мария“ за раждането на второто си момиченце. Тя e на 59 години и пристига в страната ни, след като от ужаса на войната в Киев ѝ се налага да бяга съвсем сама, пише Флагман.бг.

В България среща много добри и гостоприемни хора, не след дълго се влюбва и в нов човек. С огромна изненада разбира, че е бременна с второ дете – нещо, за което е мечтала от 20 години и вече живеела с мисълта, че няма да ѝ се случи.

В 10,57 часа днес обаче малката Виктория проплака в ръцете на акушер-гинеколога д-р Сибел Татарова в УМБАЛ „Дева Мария“, която извърши секциото. Въпреки напредналата възраст на Валерия, операцията е преминала безпроблемно.

А бебе Виктория, за която неслучайно майката избира името, което означава „победа“, е с перфектни мерки на малка манекенка. Тя е истинската победа за Валерия над ужаса и страха от войната и същевременно сбъдната мечта. Вики е висока 49 см и тежи точно 3 кг. Тя има по-голяма сестра, която е на цели 25 години, но след избухването на войната заминава като бежанка в Канада.

Майката Валерия Яроцкая е посветила целия си живот на балета, работила в Националната опера, била е преподавател в Академията за танци и в Киевската академия на изкуствата.

Сега живее в Равда, но мечтае да се завърне към балета и преподаването, когато войната свърши.

Бебе Виктория е с перфектни мерки на малка манекенка. Тя е висока 49 см и тежи точно 3 кг

 

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.