Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Риалити героят Благомир Мастагарков отново е отказал да бъде новият ерген на България. Моделът, известен с прозвището Българския Кен, пак получава покана да бъде главно действащо лице в най-обсъждания формат в България.

Мастагарков за общо трети път реже екипа на шоуто. Този път продуцентите на „Ергенът“ го избират заради небивалия интерес към него след изявите му в „Игри на волята“ през миналата година. От Би Ти Ви, която излъчва предаването, вече откраднаха няколко бивши съплеменници на Мастагаров от „Игрите“ за „Островът на 100-те гривни“.

Благомир, който е един от най-желаните ергени, обаче не искал да влиза в подобен тип предаване. Моделът не харесвал като цяло формата, в който десетки жени да му се умилкват, и то пред цяла България. А и трябвало да е ангажиран с предаването над два месеца, което ще пречи на работата му.

След отказа на пловдивчанина продуцентите на „Ергенът“ се спират на съгражданин на Благомир. Това е Стилиян Сариев – атрактивен, заклет почитател на творчеството на Достоевски и победител в конкурс „Бест еротичен модел България“. Стилиян Сариев е бил и „Мистър Пловдив 2018“.

В същото време повечето момичета, които ще участват в новия сезон на „Ергенът“, вече са избрани. Започнали са пробите по роклите им и т.н. Очаква се шоуто да бъде в Гърция.

Снимките на предаването трябва да започват в края на лятото. А самото предаване ще се излъчи през есента на следващата година, пише „България Днес“.

By Дамян Иванов

Главен редактор – Дамян Иванов

Роден през 1998г. От град Варна. Започнал работа като редактор в местна медия от 2016 до 2019г. От 2019-та година работи като главен редактор в Novinarnik.BG

Контакти – Имейл: [email protected] Телефон: +359883494509 За нас / ABOUT US