Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Новият пети сезон на „Игри на волята“ вече чука на вратата, а спекулациите кои са новите звездни участници в риалити формата, вече валят като из ведро в социалните мрежи.

Засега от продукцията пуснаха единствено загадъчен трейлър, който само възбуди любопитството на зрителите за тези, които ще се борят за голямата награда през месец септември в ефира на Нова телевизия.

Показаните фрагменти накара мнозина да се замислят и да дадат своите предположения, които като нищо могат да се окажат и на верния път. Особено пък след подобни, провокиращи съзнанието, отделни твърдения.

„Аз съм мис България“, „Някои ме оприличават с Кен, съвършеният мъж“, „Аз съм единствената жена в света, която може да изпълнява силови елементи за мъже“, „Аз съм 10 пъти европейска шампионка и 6 пъти световна“, „Станах първия гимнастик в света, който прави шест прелитания едно след друго на висилка“, „На 47 съм постигнала американската мечта“, „Аз имам най-големите крака в България“, „Собственик съм на едни от най-популярните заведения в България, стандартът ми на живот е доста висок“, „Никой на европейския континет още не може да ме бие“, гласят само част от твърденията, провокиращи съзнанието, пише News2.bg

След такива сламки за новите участници, на зрителите не им остава нищо друго, освен да предположат кои се крият зад тях. Ето и част от звездните предположения:

  • Цвети Станева – световен шампион по стрийт фитнес.
  • Виктор Стоянов – първият „Ерген“
  • Атанас Колев – рапър и бивше гадже на Мария Илиева
  • Румен Радев – не президента…. а модела
  • Димитър Леков културист – заподозрян за човека с най-големите крака, но той веднага отрече, че не бил той.
  • Красимир Дунев – български гимнастик
  • Теодора Мудева – Мис България 2018
  • Мария Оряшкова – българска състезателка по самбо и джудо.

Кои ще са новите звезди, които ще се борят с физика и тактика на арената на „Игри на волята“, много скоро ще стане ясно, а дотогава забавлението с предположенията със сигурност ще продължи.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.