fbpx

Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Тя е супер атлет, мотивационен лектор и какво ли още не. След участие на пет олимпийски игри, чаровната Ивет Лалова е готова за нова писта. Спринтьорката с изключително лично постижение на 100 метра – 10,77 секунди – дава откровено интервю пред Петя Дикова.

„Италия ми дава спокойствие, хубава храна, чист въздух. Усещане за семейство, което тук нямам като пример. Там семейството наистина е всичко. Откакто загубих баща ми, семейството ми е още по-сплотено“, споделя Ивет.

„Родителите на Симоне имат по 7-8 братя и сестри. Наистина една голяма италианска фамилия. Винаги съм се чувствала част от нея, много добре приета. През последните години усещам още по-голяма сплотеност, което дава много енергия и подкрепа“, допълва Лалова.

„Симоне е изчезващ вид. Прекрасен човек, който е възпитан да не поставя на първо място себе си. Винаги да бъде за другите – да се грижи за другите, да дава, да бъде там за тях“, казва Ивет.

„Много рядко се срещат такива хора. Това беше първото нещо, което ме грабна в него – липсата на его“, допълва Лалова.

„Децата винаги ще бъдат моята мотивация. За мен тези 100 деца, които са в академията, са едно богатство. Това, което аз им давам, е здраве. Защото спортът е здраве и аз се радвам, че те са избрали да бъдат на стадиона“, завява тя.

„Един от най-ценните съвети ми е дала моята майка. Тя винаги ми е казвала: „Вярвай, че няма невъзможни неща“. Винаги съм й се дразнила, че го е повтаряла няпрекъснато, но то е вярно. Защото много често ние си поставяме някакви граници или лимити. Но защо? Защото някой не е повярвал в нас или ние не сме повярвали в себе си. Няма невъзможни неща“, категорична е Ивет.

„Ако искаш да взимаш, научи се да даваш“, споделя тя коя е любимата й поговорка.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.