Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Ива Софиянска-Божкова е влязла в черна дупка в професионален аспект и късметът отново я изостави. Бившата екранна половинка на Мон Дьо отново остана без работа, предава Шоу Блиц.

През есента на 2020 г. репортерката бе отстранена от Нова телевизия заради свекъра си Васил Божков и изкара около година без работа. Макар да може да си позволи да не се труди, Ива тази есен се върна на бял кон в телевизията.

Дъщерята на Стефан Софиянски стана част от екипа на „Забраненото шоу на Рачков“, но предаването изкара само три месеца и последният му брой бе в новогодишната нощ.

След това Рачков излезе в почивка, а преди дни стана ясно, че комикът ще води новия сезон на „Като две капки вода”, а собственото му шоу ще се завърне на екран чак през есента.

Ива успя да се върна на работа в телевизията благодарение на продуцента Маги Халваджиян, който я покани да работи зад кадър в продуцираното от него шоу, а Божкова веднага откликна на предложението му. Тя отговаряше за гостуващите звезди при Димитър Рачков, които се подбираха седмици по-рано, пише „Уикенд“.

До септември 2020 г. Ива водеше собствено предаване „Говори с Ива“, което се излъчваше в праймтайма на частната телевизия, но бе свалено заради свекъра ѝ, който сега е основна причина да не я искат никъде.

Сега Ива отново е без работа. Близки до милионерската снаха издадоха, че тя е приела тежко новината, че „Шоуто на Рачков“ спира. За да се разсее от проблемите, щерката на бившия кмет замина на утешителен шопинг в Лондон, където показа, че пазарува в магазина на богатите „Хародс“.

Ива и мъжът ѝ Антон Божков са английски възпитаници. И двамата следваха във Великобритания, където се запознаха като студенти и се залюбиха. Ива, Антон и двете им деца Мая и Васил са в английската столица, където се забавляват и пазаруват.

Журналистката призна, че никога не е виждала Лондон толкова празен. „Живяла съм в Лондон 5 години – от 2007 до 2012 г. Обичайно на „Оксфорд Стрийт“ се буташ с хора, само и само да влезеш в тълпата и да тръгнеш в посока. Никога не съм си представяла, че ще видя любимите си улици пусти”, сподели Ива Софиянска-Божкова.