Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Очаквах отзвук, но не и тътен, сподели изпълнителят Устата по повод заплахите за живота

Рапърът Иван Динев, по известен като Устата, взриви социалните мрежи с видео, озаглавено: „Урок по история на Македония“. Изпълнителят, заяви, че не е търсил провокация, а просто е искал да изрази лична позиция. След публикуването на песента е получил и заплахи, разказва Bulgaria ON AIR.

„Лично и категорично – първи урок по македонска история, това не е държава, а територия“, гласи част от песента.

Броени часове след като беше публикуван видеоклипът на Иван Динев – Устата, получи стотици харесвания, споделяния и коментари. „Очаквах отзвук, но не и тътен! Аз съм изненадан, определено се чувствам чут“, сподели той.

Иван Динев казва, че това не е негова песен, а изразява личната си позиция, която е провокирана от последните събития между България и Северна Македония.

„Най-смущаващото беше на честването на Гоце Делчев, много българи искаха да отидат да се поклонят и точно тогава им спря токът, и тогава виждаш, че това е позиция на самата държава“, допълни той.

Заради видеото Динев получава и заплахи, някои от тях застрашаващи живота му.

„Пишат ми освен, че ще ме убият, че ще ме влачат по улицата, много интересни неща“, поясни изпълнителят.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.