Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Никога не казвам никога! Може и да стана политик някой ден

„Какво значи никога да не се кандидатирам за политик? Това е все едно да кажа как никога няма да искам да спя с Чарлийз Терон!“

Така сравни политиката с красива холивудска актриса рапърът Устата на въпроса ни някога ще се занимава ли с политика. „Нали вече на мода са силните и красивите?! Аз само 50% покривам, но и те стигат. Така че никога не казвам никога – зодия Везни съм все пак!“, казва изпълнителят на песента „На Македония с любов“.

Според Устата в парламента трябва да влязат хората от народа – тези, които са по улиците и знаят какво реално се случва в обществото ни и какви са проблемите ни, пише България Днес.

„Мани ме мен какво мисля! Но депутатите да вземат да отидат малко сред хората и тогава да започнат да взимат решения освен за настоящето, но и за бъдещето ни!“, смята Иван.

Последните си думи рапърът подкрепи с онова, което прави колегата му и депутат в два парламента Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта. „С него сме в добри отношения. И аз виждам той какво прави – не спира да ходи сред хората. Макар и в нощните клубове, които са станали като детски центрове. То и на мен ми се случва постоянно да виждам в заведенията как всички са налапали балоните с райски газ и не знаят къде се намират. И после къде отиват – в казиното! Смятате ли, че това не е проблем и е нещо много яко?!“, диви се старозагорецът, според когото хазартът разцъфва във време, в което хората са безпарични. „Това е смущаващо! Ако народът не е беден и не е изпълнен с празни надежди, няма да си помисли да ходи в казина, да търка талончета, да взима бързи кредити и да се чуди откъде да припечели още малко пари“, добавя Динев.

Иван не би могъл да каже какво точно би и не би правил, ако съвсем случайно започне да се занимава с политика. Но твърди, че винаги ще се придържа към разбираните от него семейни, морални и християнски ценности. „Човек прекрачи ли тези ценности, без значение от професията си, той е боклук!“, категоричен е рапърът. На предстоящите избори тази неделя, 2 април, Иван задължително ще иде да гласува, както прави всеки път. И подканва всички политически представители да изпълняват онова, което обещават пред народа и себе си.

По повод последната му музикална изява по адрес на съседна Македония и произтеклите заплахи към него ситуацията около Устата е спокойна. Подготвя и нова песен, за която след около месец ще направи и видео.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.