Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Наскоро в интервю вдовицата на големия ни актьор Радко Дишлиев, изиграл Бенковски в „Записки по българските въстания“, призна, че фолк певицата Ивана е купила неговия апартамент в Пловдив.

За първи път и самата певица реши да говори за това и да разкрие как и защо се е настанила да живее удобно в дома на този велик актьор.

„Не съм се срещала с него (Радко Дишлиев). Беше през брокери. Купих го във времето, когато наистина нямах дом. Постоянно живеехме по хотели или се връщах до родния Айтос. После имах период, в който живеех в хотелите на София. След това се върнах в Пловдив, пак по хотели“, обяснява Ивана пред „Телеграф“.

„Въпреки че бях купила вече апартамента, той не беше още подготвен за живеене. Целият ми багаж се събираше в превозното ми средство, че все тая ми беше къде лягам и къде ставам, само да има легло и баня. Тогава се правеха по 2-3 участия на ден и много се пътуваше и в България, и в чужбина. Апартаментът го направих, когато дъщеря ми Теди щеше да кандидатства в Английската гимназия след 7-и клас. За месец и половина трябваше да подготвя жилището, за да може тя да се нанесе.

На Бъдни вечер ѝ казах, че ще сме в новото място – ново, но всъщност старо, защото доста време си поседя така. Съжалявам, че не познавам Радко Дишлиев, но знам, че е бил неговият дом. Моя близка приятелка брокерка направи сделката. Чак накрая разбрах, че е негов, първоначално никой не ми беше казал на кого е. Аз и толкова разбирам от имоти. Бях се доверила на Дарина, казах ѝ „Ако ти си преценила, че е на топлокация, че е това, което ще ми е необходимо, да има гардеробна, стая за детето, взимам го“.

Аз много го преобразих апартамента, за да стане. Артисти хора, при нас основното пространство отива в сценични дрехи. Колкото и да изчиствам стари неща, винаги има още и още. Живот и здраве, в някакъв период ще потърся по-голям имот, въпреки че сега живея сама. Стояна и Румен също бяха при мен, но се преместиха в отделен апартамент, Теди около 9-10 години вече е в София. Тогава беше тъжното и страшното, от толкова хора, движение, изведнъж останах сама. Но минах през тоя период и не беше никак лек. Сега е точно обратното.

Това, че цялото пространство е заредено с моята енергия, цялата ми душевност е вложена тук, има други предимства. Мога да се затворя вкъщи, да разсъждавам, да чета, да имам цялото свободно време и никой да не знае дали страдам или съм щастлива. Това си е моята крепост. Ако човек има огромна къща, в нея трябва да живеят много хора. Тя не е дори за двама. Представям си я с много деца, да има живот, шум, веселие, глъч“, допълва още изпълнителката.

 

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.