Не бъдете безразлични! Споделете новината:

В последните дни се заговори за раздялата на Сузанита и приятеля й, а междувременно Пиленцата от Монако също сложиха край на взаимоотношенията си.

Звездните раздели винаги са били вълнуваща тема в хайлайф средите. Голям интерес предизвика раздялата на Сузанита с приятеля й Марк Славов – за тази раздяла се заговори след като младата певица изтри снимките от фотосесията, на която позира с наедряло коремче. По-късно Сузи и Марк спряха и да следват в Инстаграм – според потребителите в социалните мрежи това е ясен знак за раздяла.

Марк Славов, който е национален рекордьор по хвърляне на копие и музикален продуцент, не беше коментирал темата, но наскоро сподели стори със снимка от плаж и коментар, който гласи: „Когато всичко се обърка, Господ винаги ме води тук, да открия себе си и да ми покаже верния път.“ Дали снимката от плажа е актуална – не е ясно, но според публикации на родни таблоиди Марк е все още във Финландия, където тече спортната му подготовка.

Сузанита също публикува поредица от сторита. На едно от тях е снимала корема си. „Той е добре, не се притеснявайте. Ще се борим заедно докрай“. На друго стори е качила снимка на баща си Охран Мурад и е написала: „Много скоро ще изкарам всичко наяве и на този добър човек, който всички вие уважавате и съжалявате.“ За какво говори младата певица, можем само да гадаем, но както самата тя е написала – скоро ще разберем.

Шенай, майката на Сузанита, също коментира ситуацията между влюбените гълъбчета пред онлайн таблоид. Според нея раздялата вероятно е временна, тъй като дъщеря й е доста импулсивна.

Нина Димитрова пък, Пиленцето от Монако, бе забелязана да се придвижва с влак и автобус – това бе шокиращо за последователите й, тъй като за нея е известно, че се вози само в скъпарски возила. След като папарашки снимки изтекоха, тя обяви, че е на почивка в България, за да се види с родителите си. А пътувала с масов транспорт, защото ВИП колата им се занимавала с трансфери обратно във Франция.

Истината обаче се оказа друга – Боби Манекена и Нина са се разделили. Това потвърди самият Борислав Димитров. „Тя вече си намери някой, който да я вози, не остана сама“, пише Боби в личен чат. И обвинява Нина – „тя се дъни“. Женското пиленце – Нина, все още не е коментирала раздялата. Тя се е отдала на козметични и разкрасителни процедури, става ясно от профила й в Инстаграм, а по-късно се тагна и от Слънчев бряг.

Източник: glasnews