Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Вчерашното издание на предаването „120 минути“ по БТВ имаше нов водещ. Дори и след края на предаването зрители не спират да се питат къде е изчезнал Светослав Иванов.

Причината за извънредната рокада е, че водещият се е разболял, пише novini.bg. Затова и на стола му „на пожар“ седна колегата му Златимир Йочев – водещ на сутрешния блок в делничните дни.

В началото на предаването Светослав Иванов се включи онлайн от дома си, съобщавайки, че е болен, най-вероятно поразен от грипен вирус.

„Може би добрият стар грип ме връхлетя, защото тестът ми за коронавирус е отрицателен“, поясни Иванов пред колегата си Йочев.

Титулярният водещ на „120 минути“ добави, че това е първи случай, в който е само зрител на предаването си и не е на стола, от който разпитва събеседниците си.

„Заради здравето на околните, решихме тази вечер да си остана у дома. От уважение към факта, че вече 9 години всяка неделя вие ме допускате в домовете си, реших да ви поканя в своя дом“, обясни Иванов. „Много интересно и приятно е да съм си вкъщи. Преди малко погледах и зимната олимпиада, сега за първи път ще мога да гледам като зрител „120 минути”. Досега все нещо се случва и не успявам да го направя“, каза още той.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК