Не бъдете безразлични! Споделете новината:

В Тел Авив започнаха да отварят обществените бомбоубежища на фона на продължаващите обстрели от сектора Газа, съобщиха от пресслужбата на управата в града, цитирани от РИА Новости.

„В съответствие с инструкциите на Управлението на логистиката на общината на Тел Авив започнаха да откриват общинските обществени убежища „, съобщиха от пресслужбата.Представителите на военното крило на ХАМАС „Бригадите Ал Касам“ на Абу Обайд заявиха, че в Израел има време до 18 часа да изведат войниците от районите на джамиите Ал Акс и Шейх Джаррах в Източен Йерусалим.След това, както съобщиха от пресслужбата на армиите на отбраната на Израел Йонатан Конрикус десетки ракети са изстреляни по територията на Израел, множество ракети от сектора Газа или са се приземили на открити местности или са били прихванати от ПВО системата „Железен купол“, само в Сдерот един човек е бил ранен. Сирените за тревога са сработили включително и в Йерусалим.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК