Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Движението на много места е затруднено в Ловешко, ударили са се кола и снегорин
Пътищата в Ловешка област са проходими при зимни условия, но има ограничения заради катастрофа и закъсали тежкотоварни автомобили, съобщиха за БТА от областната дирекция на МВР в Ловеч.

На пътя София – Варна, в района на село Малиново, има закъсал тежкотоварен автомобил. Образувала се е колона от автомобили и задръстване по посока Велико Търново и Варна. Движението се регулира от полицейски патрул.

Ограничено е движението за всички МПС по пътя Тетевен – Гложене заради пътно произшествие. Обходният маршрут е Гложене – Ябланица – Голям извор – Тетевен и обратно. При инцидента, станал около 8.00 часа в района на Гложене, са се ударили снегопочистваща машина и лек автомобил. Пострадал е водачът на колата. Служители на полицията правят оглед на местопроизшествието.

Закъсали са и три тира на пътя Плевен – Ловеч, единият е в района на село Славяни. Движението се регулира от полицията, добавиха от там. Всички останали републикански пътища в област Ловеч са проходими при зимни условия, информираха от Областното пътно управление. Настилката се почиства и обработва. Ограничено е движението за автомобили над 12 тона през прохода Троян – Кърнаре.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК