Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Твоето сърце спря да бие, а моето се разкъса на хиляди частици. Обичам те, написа майка му във Фейсбук

Оптикът Живко Найденов – един от любимите на зрителите участници в риалитито „Сървайвър“ – е загинал след катастрофа с мотора си през уикенда, съобщи Dir.bg, запозната от негови близки.

Потвърждение за страшната вест дойде и от фейсбук профила на майка му Василиса, която написа: „Живко, твоето сърце спря да бие, а моето се разкъса на хиляди частици. Обичам те!“.

42-годишният Найденов стана популярен извън професионалния си кръг, където са славеше като отличен оптик, с участието си в „Сървайвър“ през 2008 г.

Освен собственик на оптичен магазин в София, той се увличаше по културизма, фитнеса и моторите. Печелил е 4-то място на републиканското първенство по класически културизъм.

Баща на дъщеричка, Живко твърдеше, че има всичко, за което е мечтал – добра професия, собствен бизнес, добра съпруга, любимо дете.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК