Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Рак

Водещата позиция в класацията на най-добрите домакини астролозите присъждат на Рака. Жената Рак е олицетворение на женственост, грижа и отговорност. Да си съпруг на такава дама е истинско удоволствие. Дамите Рак са прекрасни съпруги и примерни домакини. Семейството е смисълът на живота им. Ако търсите перфектния спътник, оженете се за жена от тази зодия. Тя винаги ще ви стопли, ще ви успокои и ще ви нахрани вкусно. Не само е добра съпруга, но и и страхотна майка. Децата ѝ винаги са пример за другите, пише Флагман.

Козирог

Кой би си помислил, че винаги заетите дами Козирог са прекрасни домакини. Но е истина, твърдят астролозите. Те поддържат дома в прекрасно състояние, а ястията им са невероятно оригинални и вкусни! Дори обикновените пържени картофи умеят да приготвят така, че да си оближете пръстите и да поискате още. За тази жена казват: „Тя е царица в кухнята, истинска богиня в леглото и прекрасен шеф на работа.“ След като сте се запознали с дама Козирог, можете да съжалявате само за едно – че не сте имали късмета да я срещнете по-рано!

Лъв

Ястията на Лъвицата водят до пристрастяване и действат като магическа отвара! Жената Лъв ще ви обгърне с любов – не само семейството си, но и всички край себе си. Тя ще ви посрещне с щедро подредена маса и ще ви остави да пренощувате, осигурявайки ви най-доброто място за спане. Но на малко хора им е дадено да се насладят на цялото това великолепие, защото Лъвицата рядко допуска хора до себе си. Кани само тези, пред които вижда смисъл да се изфука.

Дева

Чистота и ред – това е мотото на Девата. В къщата ѝ всичко е подредено и не дай си Боже, някой да пренебрегне правилата! Да е добра домакиня е в кръвта на Девата. Тя е маниакална домакиня – от тези, които почистват батериите с четка за зъби и гладят кърпите. За Девата почистването е начин да излезе от депресията. Заради това и попада в класацията на астролозите за най-добри домакини.

Скорпион

Жената Скорпион е в този списък само защото почистването е нейният начин на медитация. Съгласете се, това е доста интересно, защото не е възможно често да срещнете човек, който предпочита да медитира, докато прави сутрешното почистване. Обикновено не почиства през уикендите или след работа, а веднага след събуждане. Това ѝ помага да подреди нещата не само в къщата, но и в мислите си и да поеме с усмивка към новия ден. Обича да става рано не само за почистване, но и да приготви вкусна закуска и да поглези семейството си.