Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Една от кандидатките за любов в „Ергенът“ определено се отличава от всички останали. Става дума за младата Габриела от Пловдив, която се изявява като инфлуенсър, пише Actualno.com.

Габи е най-приказлива от всички момичета, има най-изразени подобрени устни, има най-големи гърди и винаги е в центъра на скандалите. Интересът към пловдивчанката разбираемо е огромен, затова и не е никак изненадващо, че зрителите се опитват да намерят повече информация за нея. А това, оказва се, е много трудна работа.

Анонимен потребител във Facebook разбуни духовете сред феновете на „Ергенът“ с една снимка, за която той твърди, че показва Габриела преди множеството пластични операции, които си е направила. Никъде няма доказателства, че това наистина е тя. Да, в очите много прилича, но няма как да знаем дали това действително е Габриела.

Открихме обаче нейна детска снимка, качена в собствения ѝ Instagram акаунт. Личи си, че още от мъничка Габи е била сладко момиченце с чаровен поглед.

 

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.