Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Людмила от „Ергенът“ бе безспорно едно от най-мразените и критикувани момичета в нета. Мацката търсеше любовта в шоуто, както и малко слава, но се срещна с вълна от негативни коментари и мемета, осмиващи поведението ѝ в риалити предаването.

Людмила обаче доказа и пред нашата камера, че не се впечатлява от хейтърските коментари по свой адрес. Признаваме ѝ, че умее да отговаря затапващо и винаги е готова да се защити от нападките. „Аз съм с добра душа, но с тази уста…“, наскоро Люси сподели тези думи на стори в Instagram, а те я описват много точно.

Днес обаче Люси е доста далеч от популярността, която имаше. Не е ясно и дали най-сетне е открила любовта на живота си, защото не споделя абсолютно нищо, което дори да намеква, че има мъж в живота си. Напълно възможно е мацката да е много потайна и да пази тези моменти само за себе си и близките хора около нея.

Иначе мацката продължава да си развива бранда с дрехи и аксесоари. Пътешества, но предимно из страната и поддържа връзка с някои от момичетата от шоуто. Най-близка е с Благовесат Бонбонова, която пък сега е на екзотична ваканция с Венетка от Дупница. Люси също така често рекламира продукти на различни брандове, а това означава, че и нейната инфлуенсърска кариера се развива добре, пише Vbox.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.